CESTOVNI TRANSPORT

CESTOVNI TRANSPORT

Efikasnost i vrhunski kvalitet usluge upravo su ono što kompaniju DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo čini liderom u oblasti drumskog transporta robe.


U skladu s potrebama klijenata, cestovni transport robe možemo organizovati kao direktan transport, ili u cilju snižavanja troškova i uštede vremena naših klijenata, kao kombinovani transport (u kombinaciji sa željezničkim, avio ili vodenim transportom) ili kao zbirni transport.


Kompanija DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo, uz uslugu cestovnog transporta robe, nudi i profesionalan istovar i utovar svih vrsta robe, bez obzira na gabarit.


Najsavremenija oprema, specijalizirana vozila (kamioni furgoni, šleperi) i edukovan kadar garantuju da možemo da ispunimo sve zahtjeve naših klijenata, bez obzira koju vrstu robe transportujemo, te da li je u pitanju transport robe u BiH ili međunarodni transport.


Naša vozila imaju CMR osiguranje i ADR certifikate, pa pored drumskog transporta hladnjačama, transporta specijalnih tereta velikog gabarita i rasutog tereta, nudimo i transport opasne robe.


Uz uslugu drumskog transporta, u najkraćem mogućem roku obavljamo i sve prateće aktivnosti:

•    pakovanje;
•    utovar/ istovar; 
•    prikupljanje svih vrsta dozvola i dokumentacije neophodne za međunarodni transport;
•    obavljanje carinskih procedura;
•    špediciju;
•    distribuciju.

Svako vozilo pored standardne opreme posjeduje i opremu za satelitsko praćenje, te smo u svakom trenutku u mogućnosti da Vam pružimo informaciju o tome gdje se vozilo nalazi.

Pored garancije koju kompanija DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo pruža prilikom potpisivanja ugovora, nudimo i dodatno osiguranje.
Također, DTS ŠPED d.o.o.  Sarajevo obavlja i sve vrste selidbi kako na teritoriji Bosne i Hercegovine tako i bilo gdje u svijetu. 


Vaš zahtjev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@dts-sped.ba.
Image

POSJETITE NAS

Adresa: Malta 23
71000 Sarajevo Bosna i Hercegovina

Pronađite nas

MAPA

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: +387(0)33 720-870
Fax: +387(0)33 720-871

Email: info@dts-sped.ba

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak - Petak: 8 - 17 h

Subota: 9 - 13 h