BRODSKI TRANSPORT

BRODSKI TRANSPORT

Ukoliko želite da Vaša roba bude transportovana brodom, kompanija DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo nudi Vam usluge prijevoza robe svim vrstama vodenog saobraćaja (riječni, pomorski, okeanski).


Vodeni saobraćaj najpogodniji je i najekonomičniji za transport velikih količina robe i vangabaritnog tereta.

U zavisnosti od zahtjeva klijenta, destinacije i specifičnosti robe, kompanija DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo vodeni transport robe organizuje kao direktan ili kombinovani transport robe (u kombinaciji s drumskim, željezničkim i avio transportom).
Sarađujemo s brodskim agencijama širom svijeta i zahvaljujući razvijenoj mreži partnera, klijentima nudimo praktično neograničen tovarni prostor, brzu i profesionalnu uslugu transporta ka svim destinacijama.


Uslugu vodenog transporta organizujemo po principu „od vrata do vrata“. Naša kompanija Vašu robu preuzima na dogovorenoj adresi i prosljeđuje je do najbliže luke (u Jugoistočnoj Evropi usluga podrazumijeva luke Ploče, Konstanca, Kopar, Rijeka, Bar, Solun, Hamburg, Beograd). Naš tim i naši saradnici će organizovati ukrcavanje robe, kao i njeno iskrcavanje na destinaciji odakle će je isporučiti na adresu primaoca.
 

Pored konvencionalnog tereta, kompanija DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo posjeduje licence i dozvole neophodne za transport rasutog teretaspecijalnih tereta poput vangabaritnog tereta, kao i opasne robe.


Za naše klijente organizujemo:

•    prijevoz punih kontejnerskih utovara (FCL);
•    zbirni kontejnerski transport (LCL).


Zbirni transport preporučujemo klijentima kojima je potreban transport manjih količina roba do/sa udaljenih destinacija. Ovaj transport podrazumijeva da se Vaša roba prevozi u kontejneru s robom drugih klijenata, tako da ne morate da uzimate u zakup cijeli kontejner koji Vam nije potreban i ne postoji minimum robe koji može biti transportovan.

Image

POSJETITE NAS

Adresa: Malta 23
71000 Sarajevo Bosna i Hercegovina

Pronađite nas

MAPA

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: +387(0)33 720-870
Fax: +387(0)33 720-871

Email: info@dts-sped.ba

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak - Petak: 8 - 17 h

Subota: 9 - 13 h