o nama

DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo, međunarodna špedicija, unutarnja i vanjska trgovina, posluje na području Bosne i Hercegovine čitav niz godina. Zahvaljujući tradiciji, iskustvu te stručnom i korektnom odnosu u poslovanju, postali smo jedan od vodećih špeditera u BiH.

NAŠE ISKUSTVO I TRADICIJA VAŠA SU SIGURNOST !

NAŠE ISKUSTVO I TRADICIJA VAŠA SU SIGURNOST !

Naše stručno osoblje te razvijena mreža lokalnih i inozemnih suradnika, garancija je za najkvalitetnija rješenja u području transporta, skladištenja i distribucije, te carinjenja robe. Pružanjem cjelokupnih logističkih usluga, u mogućnosti smo u najkraćem roku ispuniti sve zahtjeve svojih klijenata, uz minimalne troškove i najpreciznije informacije. Vođeni tim načelima, garantiramo svakom klijentu da će se osjećati kao dio naše obitelji. Kod nas ne postoji radno vrijeme, jer mi uvijek radimo za Vas.

Specijalizirani smo za obavljanje slijedećih vrsta poslova:

Specijalizirani smo za obavljanje slijedećih vrsta poslova:

- logističke usluge 
- skladištenje i distribucija 
- organizacija prijevoza cestom, željeznicom, zrakom i morem 
- carinsko posredovanje 
- 0-24 carinjenje na graničnim prijelazima 
- davanje stručnih savjeta iz područja transporta, carinskog posredovanja, 
- vanjskotrgovinskog i deviznog poslovanja 
- rad s privatnim korisnicima (carinjenje, selidbe)

Za Vas možemo obaviti sve radnje vezane uz ispravnu provedbu svih vrsta carinskih postupaka (uvoznih, izvoznih i provoznih) kao i uz njih vezanih inspekcijskih pregleda (veterinarskih, fito, sanitarnih) kako u unutrašnjosti tako i na graničnim prijelazima Bosne i Hercegovine.

Obratite nam se za savjetovanje vezano uz primjenu carinskih postupaka (redovnih ili pojednostavnjenih), dinamično područje carinskog zakonodavstva, razvrstavanja robe, povlaštenog i nepovlaštenog podrijetla robe, carinske vrijednosti, trgovinskih povlaštenih postupanja u EU, nove vrste carinskih davanja, nova ograničenja trgovine te ostalim pitanjima iz carinskog područja u Vašem poslovanju.

POSJETITE NAS

Adresa: Malta 23
71000 Sarajevo Bosna i Hercegovina

Pronađite nas

MAPA

KONTAKTIRAJTE NAS

Telefon: +387(0)33 720-870
Fax: +387(0)33 720-871

Email: info@dts-sped.ba

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak - Petak: 8 - 17 h

Subota: 9 - 13 h