+387 33 720 870

INFO LINIJA 24/7

MEĐUNARODNI TRANSPORT ROBE


 

Kompanija DTS ŠPED d.o.o. SARAJEVO profesionalno i efikasno organizuje međunarodni transport svih vrsta robe širom svijeta, iz bilo kog mjesta i ka bilo kojoj destinaciji.


S ponosom ističemo da možemo transportovati Vašu robu i obaviti sve prateće usluge čak i ka destinacijama koje su za mnoge transportne kompanije, špeditere i uvoznike nemoguće.


Ono što izdvaja kompaniju DTS ŠPED d.o.o. SARAJEVO od konkurentskih firmi je široka mreža pouzdanih partnera, koji garantuju da međunarodni transport robe možemo organizovati u najkraćem mogućem roku.

S obzirom na to da pružanje usluge transporta nije ograničeno brojem vozila koje kompanija posjeduje, preuzimanje Vaše robe vršimo brzo, kako Vi ne biste bespotrebno plaćali skladištenje.

Svojim klijentima nudimo međunarodni transport robe svim vrstama transporta – drumskim, željezničkim, avio i vodenim.
 

U zavisnosti od potreba klijenata, međunarodni transport robe može biti organizovan kao:
 

•    direktni transport robe – koristeći samo jedan vid transporta (drumski, željeznički, vazdušni i vodeni transport). Svojim klijentima smanjujemo troškove i
 vrijeme potrebno za transport, jer izbjegavamo dodatni pretovar i prepakivanje robe.
•    kombinovani transport robe – kombinovani vid transporta (drumski, željeznički, avio i vodeni transport) najbolji je način međunarodnog transporta robe za duže relacije, jer smanjuje troškove i vrijeme.
•    kontejnerski transport – transport robe u kontejnerima možemo organizovati, u skladu s potrebama klijenata, bilo kao kombinovani transport ili kao
direktni transport. U okviru kontejnerskog transporta posebno izdvajamo uslugu zbirnog transporta robe.
•    zbirni transport robe – svojim klijentima nudimo zbirni međunarodni transport robe, kako bi im pružili najpovoljniju uslugu. Zbirni transport robe smanjuje troškove te je najpogodniji oblik transporta kada je potrebno prevesti male količine robe, jer klijent ne plaća zakup cijelog kontejnera ili transportnog vozila.
 

Kompanija DTS ŠPED d.o.o. SARAJEVO pruža posebne uslove prilikom zbirnog prijevoza po principu dotovara i povratnih punih utovara, 7 dana nedjeljno u sve, odnosno, iz svih evropskih gradova.
 

Nakon više od 60 godina poslovanja i konstantnog ulaganja u poboljšanje kvaliteta i proširenje palete usluga kompanija DTS ŠPED d.o.o. SARAJEVO svojim klijentima može da ponudi transport svih vrsta robe, specijalnih tereta, rasutog tereta, opasnih materija i transport hladnjačama.
 

Uz međunarodni transport robe, za Vas možemo da obavimo i sve prateće usluge:

•    preuzimanje robe na dogovorenoj adresi i isporuka na dogovorenu destinaciju;
•    pakovanje robe i priprema za transport;
•    utovar/ istovar;
•    vađenje neophodnih dozvola i priprema dokumentacije;
•    obavljanje carinski procedura;
•    špedicija;
•    distribucija.
 

Kompanija DTS ŠPED d.o.o. SARAJEVO pored garancije koju klijentima izdaje uz potpisivanje ugovora i kojom se obavezuje da će posao obaviti u skladu s dogovorom i da će obešteti klijenta u slučaju nastanka štete, nudi i mogućnost dodatnog osiguranja robe u međunarodnom transportu.
 

Vaš zahtjev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@dts-sped.ba.

 

 

 


ŠPEDICIJA

Špedicija je specijalizovana privredna djelatnost koja se bavi fizičkim prometom roba i poslovima koji su s njima u vezi. Špedicija se kao aktivnost može opisati kao skup specifičnih funkcija, poslova, operacija, vještina i pravila koja djelotvorno omogućuju otpremu, dopremu i prijevoz materijalnih dobara svim prijevoznim sredstvima, svim prijevoznim putevima, u konvencionalnom, kombiniranom i multimodalnom transportu.

TRANSPORT

Efikasnost i vrhunski kvalitet usluge upravo su ono što kompaniju DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo čini liderom u oblasti transporta robe.
Naša razvijena mreža partnera garantuje da ćemo za Vas izraditi najpovoljniju ponudu, bilo da Vam je potreban cestovni, avio, brodski, kontejnerski, međunarodni ili prijevoz ADR robe.
Nudimo profesionalan istovar i utovar svih vrsta robe, bez obzira na gabarit.

SKLADIŠTE I MANIPULACIJA

Provoz robe u užem smislu ili tranzit robe su aktivnosti gdje špediter u pravilu obavlja sve one brojne zadatke koje i inače obavlja u organizaciji dopreme (uvozne) i otpremne (izvozne) robe brodovima i kontinentalnim vozilima. 

 

NAŠE ISKUSTVO I TRADICIJA VAŠA SU SIGURNOST

DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo, međunarodna špedicija, unutarnja i vanjska trgovina, posluje na području Bosne i Hercegovine čitav niz godina. Zahvaljujući tradiciji, iskustvu te stručnom i korektnom odnosu u poslovanju, postali smo jedan od vodećih špeditera u BiH.

Naše stručno osoblje te razvijena mreža lokalnih i inozemnih suradnika, garancija je za najkvalitetnija rješenja u području transporta, skladištenja i distribucije, te carinjenja robe.