+387 33 720 870

INFO LINIJA 24/7

CESTOVNI TRANSPORT

 

Efikasnost i vrhunski kvalitet usluge upravo su ono što kompaniju DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo čini liderom u oblasti drumskog transporta robe.
 

U skladu s potrebama klijenata, cestovni transport robe možemo organizovati kao direktan transport, ili u cilju snižavanja troškova i uštede vremena naših klijenata, kao kombinovani transport (u kombinaciji sa željezničkim, avio ili vodenim transportom) ili kao zbirni transport.
 

Kompanija DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo, uz uslugu cestovnog transporta robe, nudi i profesionalan istovar i utovar svih vrsta robe, bez obzira na gabarit.
 

Najsavremenija oprema, specijalizirana vozila (kamioni furgoni, šleperi) i edukovan kadar garantuju da možemo da ispunimo sve zahtjeve naših klijenata, bez obzira koju vrstu robe transportujemo, te da li je u pitanju transport robe u BiH ili međunarodni transport.
 

Naša vozila imaju CMR osiguranje i ADR certifikate, pa pored drumskog transporta hladnjačama, transporta specijalnih tereta velikog gabarita i rasutog tereta, nudimo i transport opasne robe.
 

Uz uslugu drumskog transporta, u najkraćem mogućem roku obavljamo i sve prateće aktivnosti:

•    pakovanje;
•    utovar/ istovar; 
•    prikupljanje svih vrsta dozvola i dokumentacije neophodne za međunarodni transport;
•    obavljanje carinskih procedura;
•    špediciju;
•    distribuciju.

Svako vozilo pored standardne opreme posjeduje i opremu za satelitsko praćenje, te smo u svakom trenutku u mogućnosti da Vam pružimo informaciju o tome gdje se vozilo nalazi.

Pored garancije koju kompanija DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo pruža prilikom potpisivanja ugovora, nudimo i dodatno osiguranje.
Također, DTS ŠPED d.o.o.  Sarajevo obavlja i sve vrste selidbi kako na teritoriji Bosne i Hercegovine tako i bilo gdje u svijetu. 
 

Vaš zahtjev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@dts-sped.ba.


ŠPEDICIJA

Špedicija je specijalizovana privredna djelatnost koja se bavi fizičkim prometom roba i poslovima koji su s njima u vezi. Špedicija se kao aktivnost može opisati kao skup specifičnih funkcija, poslova, operacija, vještina i pravila koja djelotvorno omogućuju otpremu, dopremu i prijevoz materijalnih dobara svim prijevoznim sredstvima, svim prijevoznim putevima, u konvencionalnom, kombiniranom i multimodalnom transportu.

TRANSPORT

Efikasnost i vrhunski kvalitet usluge upravo su ono što kompaniju DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo čini liderom u oblasti transporta robe.
Naša razvijena mreža partnera garantuje da ćemo za Vas izraditi najpovoljniju ponudu, bilo da Vam je potreban cestovni, avio, brodski, kontejnerski, međunarodni ili prijevoz ADR robe.
Nudimo profesionalan istovar i utovar svih vrsta robe, bez obzira na gabarit.

SKLADIŠTE I MANIPULACIJA

Provoz robe u užem smislu ili tranzit robe su aktivnosti gdje špediter u pravilu obavlja sve one brojne zadatke koje i inače obavlja u organizaciji dopreme (uvozne) i otpremne (izvozne) robe brodovima i kontinentalnim vozilima. 

 

NAŠE ISKUSTVO I TRADICIJA VAŠA SU SIGURNOST

DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo, međunarodna špedicija, unutarnja i vanjska trgovina, posluje na području Bosne i Hercegovine čitav niz godina. Zahvaljujući tradiciji, iskustvu te stručnom i korektnom odnosu u poslovanju, postali smo jedan od vodećih špeditera u BiH.

Naše stručno osoblje te razvijena mreža lokalnih i inozemnih suradnika, garancija je za najkvalitetnija rješenja u području transporta, skladištenja i distribucije, te carinjenja robe.