+387 33 720 870

INFO LINIJA 24/7

AVIO TRANSPORT

 

Kompanija DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo dugi niz godina bavi se avio transportom robe i s poznatim aviokompanijama ima zaključene ugovore po posebnim uslovima, tako da prijevoz robe svojim klijentima nudi sa specijalnim pogodnostima.
 

Uzimajući u obzir da je našim klijentima potreban brz način transporta, uslugu avio transporta vršimo ka svim destinacijama, a preuzimanje i dostavu robe realizujemo u najkraćem roku.
 

Avio transport robe kompanija DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo organizuje kao direktan ili kombinovan transport .
 

Ukoliko mjesto preuzimanja robe nije grad u kome se nalazi aerodrom, pružamo mogućnost multimodalnog prijevoza (utovar na dogovorenoj adresi, prijevoz do
aerodroma, istovar i predaju Vaše robe magacinu na aerodromu).
 

Uslugu avio transporta obavljamo po principu „od vrata do vrata“, što znači da, po potrebi robu preuzimamo na dogovorenoj adresi, prevozimo do aerodroma,
preuzimamo na destinaciji i isporučujemo je na dogovorenu adresu bilo gdje u svijetu.
 

U okviru usluge avionskog transporta kompanija DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo, po želji klijenta, preuzima odgovornost i za sve prateće aktivnosti:
 

•    priprema dokumentacije;
•    obavljanje svih špediterskih radnji u vezi sa izvoznim/ uvoznim carinjenjem robe;
•    organizovanje čarter letova i ekspresnih pošiljki;
•    praćenje pošiljke;
•    obavještavanje klijenta o vremenu prispijeća i dostave.
 

Bilo da Vam je potrebno da svoju robu skladištite prije ili poslije transporta, kompanija DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo nudi Vam uslugu skladištenja u preko 1,000 m2 savremeno opremljenog magacinskog prostora, a u slučaju da vam je potrebno skladištenje robe u inostranstvu ostvarena je saradnja s pouzdanim firmama širom svijeta, koje garantuju jednak kvalitet skladištenja.
 

Za sigurnost pošiljki za koje preuzimamo odgovornost tokom avio transporta, dajemo Vam garanciju firme, a robu možemo dodatno osigurati kod osiguravajućih kompanija s kojima imamo potpisane ugovore.
 

Vaš zahtjev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na info@dts-sped.ba.


ŠPEDICIJA

Špedicija je specijalizovana privredna djelatnost koja se bavi fizičkim prometom roba i poslovima koji su s njima u vezi. Špedicija se kao aktivnost može opisati kao skup specifičnih funkcija, poslova, operacija, vještina i pravila koja djelotvorno omogućuju otpremu, dopremu i prijevoz materijalnih dobara svim prijevoznim sredstvima, svim prijevoznim putevima, u konvencionalnom, kombiniranom i multimodalnom transportu.

TRANSPORT

Efikasnost i vrhunski kvalitet usluge upravo su ono što kompaniju DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo čini liderom u oblasti transporta robe.
Naša razvijena mreža partnera garantuje da ćemo za Vas izraditi najpovoljniju ponudu, bilo da Vam je potreban cestovni, avio, brodski, kontejnerski, međunarodni ili prijevoz ADR robe.
Nudimo profesionalan istovar i utovar svih vrsta robe, bez obzira na gabarit.

SKLADIŠTE I MANIPULACIJA

Provoz robe u užem smislu ili tranzit robe su aktivnosti gdje špediter u pravilu obavlja sve one brojne zadatke koje i inače obavlja u organizaciji dopreme (uvozne) i otpremne (izvozne) robe brodovima i kontinentalnim vozilima. 

 

NAŠE ISKUSTVO I TRADICIJA VAŠA SU SIGURNOST

DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo, međunarodna špedicija, unutarnja i vanjska trgovina, posluje na području Bosne i Hercegovine čitav niz godina. Zahvaljujući tradiciji, iskustvu te stručnom i korektnom odnosu u poslovanju, postali smo jedan od vodećih špeditera u BiH.

Naše stručno osoblje te razvijena mreža lokalnih i inozemnih suradnika, garancija je za najkvalitetnija rješenja u području transporta, skladištenja i distribucije, te carinjenja robe.