+387 33 720 870

INFO LINIJA 24/7

USLUGE

Efikasnost i vrhunski kvalitet usluge upravo su ono što kompaniju DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo čini liderom u oblasti cestovnog transporta robe. Nudimo profesionalan istovar i utovar svih vrsta robe, bez obzira na gabarit.

Kompanija DTS ŠPED d.o.o. SARAJEVO dugi niz godina bavi se avio transportom robe i s poznatim aviokompanijama ima zaključene ugovore po posebnim uslovima, tako da prijevoz robe svojim klijentima nudi sa specijalnim pogodnostima.

U zavisnosti od zahtjeva klijenta, destinacije i specifičnosti robe, kompanija DTS ŠPED d.o.o. SARAJEVO vodeni transport robe organizuje kao direktan ili kombinovani transport robe (u kombinaciji s drumskim, željezničkim i avio transportom).

Naša razvijena mreža partnera garantuje da ćemo za Vas izraditi najpovoljniju ponudu, bilo da Vam je potrebna organizacija kontejnerskog brodskog ili kombinovanog transporta robe. Kontejnerski transport možemo organizovati u vidu usluge po principu „od vrata do vrata“.

S obzirom na to da pružanje usluge transporta nije ograničeno brojem vozila koje kompanija posjeduje, preuzimanje Vaše robe vršimo brzo, kako Vi ne biste bespotrebno plaćali skladištenje. Nudimo međunarodni transport robe svim vrstama transporta.

Za transport opasnih (ADR) materija postoje strogo propisana pravila za prijevoz za razliku od klasičnog prijevoza robe u međunarodnom transportu. Međunarodni propisi o transportu opasne robe se mijenjaju dvogodišnje.

NAŠE ISKUSTVO I TRADICIJA VAŠA SU SIGURNOST

DTS ŠPED d.o.o. Sarajevo, međunarodna špedicija, unutarnja i vanjska trgovina, posluje na području Bosne i Hercegovine čitav niz godina. Zahvaljujući tradiciji, iskustvu te stručnom i korektnom odnosu u poslovanju, postali smo jedan od vodećih špeditera u BiH.

Naše stručno osoblje te razvijena mreža lokalnih i inozemnih suradnika, garancija je za najkvalitetnija rješenja u području transporta, skladištenja i distribucije, te carinjenja robe.